iKapitein lanceert eigen Instagram AR-Filter

iKapitein lanceert eigen Instagram AR-Filter - iKapitein Boats & Bites

Het delen van Stories op Instagram is voor ons een effectieve manier om in contact te komen met onze bezoekers. De interactieve functies, zoals bijvoorbeeld het gebruik van de poll-functie en vraag-sticker, zijn fijne manieren om de interactie met onze bezoekers aan te gaan. Vanaf vandaag gooien wij daar een koers bovenop en lanceren wij onze eigen Augmented Reality (AR) filter in Instagram!

Wat is een Instagram AR-filter?

Laten we bij het begin beginnen, want wat is een AR-filter precies? AR is een afkorting van Augmented Reality. Augmented Reality (AR) -filters zijn door computer gegenereerde effecten, die je over jouw eigen foto/video heen kunt plaatsen. Op Instagram zijn dat de gezichtsfilters.

Met het hondenfilter kun je bijvoorbeeld de features van een hond toevoegen aan jouw Story. Hierdoor lijkt het net alsof jij een hondenneus en oren hebt. Leuk natuurlijk, maar nog toffer als je een kapiteins hoed op kunt zetten van iKapitein. Niet alleen tijdens het varen maar ook elders. Waarom? Omdat wij geloven dat je je eigen koers moet varen. Waar dan ook. Alleen dan kan je door niemand worden ingehaald. 

Hoe is het ontstaan?

Elma Pinto e Neto Brito, een Rotterdam based Designer, studeerde in de zomer af bij iKapitein met een 8,0. Hiervoor is zij zelfs genomineerd voor een Golden Dot Award! 🥳

De afgelopen maanden heeft zij gewerkt aan een heel tof project bij iKapitein. Wat dat precies is geweest houden wij nog even geheim. Als bedankje voor haar afstudeerstage heeft zij de iKapitein AR-filter ontwikkeld.

Impactvol digitaal ondernemen

Wesley dos Santos, oprichter iKapitein: 'Wij zijn enorm blij met de aanwezigheid van Elma, het project dat wij nog even geheim houden en het bedankje. Bij iKapitein komen plezier, innovatie, bewustwording en recycling samen. De lancering van deze AR-filter is een logisch gevolg van onze filosofie en werkwijze. Op deze manier blijven wij innovatief en geven wij iets terug aan onze bezoekers en watersportliefhebbers. Niet alleen in Rotterdam, maar over de hele wereld.

Of je nou in Nederland, Curacao of Kaapverdië aan het varen bent overal kun je de filter gebruiken en als een echte kapitein jouw eigen koers varen. Uiteraard ook leuk om het te gebruiken bij feestjes op het nieuwe liedje van de Rotterdamse muziekgroep FMG - Boot.' ;)

AR-FILTER-IKAPITEIN

Hoe kan ik de filter gebruiken?

  1. Ga naar onze Instagram pagina: https://www.instagram.com/ikapitein/
  2. Klik rechts van de video icoon op de drie sterren.
  3. Klik op het filter waarop staat Aye, Aye Kapitein!
  4. Klik op nu proberen en sla de filter op.
  5. Gebruik de filter, tagg @ikapitein en maak kans op een gratis vaartocht.

 

Ps. Lukt het nog steeds niet om de filter te vinden? Klik dan op onderstaande link: https://www.instagram.com/ar/691999535240810