E-sloep

esloep_ikapitein_10pers

€ 55 per uur (max. 10 pers)

esloep_ikapitein

Eigenschappen E-sloep

✔ Ingebouwde afvalscheidingsbak: schoonhouden van onze wateren.
✔ Comfortabel en ruim: Meer dan 2 meter brede sloep met kussens.
✔ Veilig: live GPS tracking en begrensd met een max snelheid van 8 km/uur.
✔ Makkelijk te besturen: zonder vaarbewijs met max 10 volwassenen.
✔ Elektrisch en stil: optimaal genieten van de vrijheid en rust op het water.
✔ Milieuvriendelijk: zonder CO² uitstoot en onderhoudsarm.

 

Elektrisch varen

Rotterdam. Stad aan de Maas. En juist vanaf die rivier heb je een grandioos uitzicht over de imponerende skyline van de stad. Voor veel toeristen is een boottocht over het water dan ook een gewilde attractie. Maar hoe milieuvriendelijk zijn al die boten? En hoe schoon zijn de binnenwateren? Niet echt, vinden wij bij iKapitein. En daarom is onze missie: meer elektrische boten met een ingebouwd afvalscheidingsbak op de Rotterdamse wateren. Boten waar plezier, innovatie, bewustwording en recycling samenkomen.

Makkelijk te besturen 

Onze E-sloepen zijn volledig elektrisch, fluisterstil, veilig en gemakkelijk te besturen. Je hebt dan ook geen vaarbewijs nodig om onze E-sloepen te besturen. Onze E-sloepen zijn ideaal om te reserveren voor een uitje met vrienden, collega's, familie of romantisch met z'n tweeën. Met haar ingebouwde afvalscheidingsbakken is het ook ideaal om jouw tocht te combineren met vuilvissen. In de sloepen zitten altijd grijpers inbegrepen die je hiervoor kunt gebruiken. Uiteraard is het niet verplicht. Je kunt ook gewoon lekker elektrisch en duurzaam genieten op het water.

esloep_ikapitein_littlec_vareninrotterdam

Hoe werkt het?

Hoe meer kg aan vuil je onderweg vuil vist hoe meer kans je maakt om korting te krijgen op een volgende boottrip. De bakken worden na de rit gewogen zodat je ook meteen ziet wat jullie bijdrage is geweest aan het schoonhouden van de binnenwateren. In samenwerking met de Gemeente Rotterdam zorgen wij voor de juiste verwerking en recycling van het vuil. Hier worden weer nieuwe producten van gemaakt. Maandelijks houden wij een ranking bij via de nieuwsbrief met leuke acties. Op deze manier combineren wij het nuttige met het aangename.