Trendy sloep

€ 50 per uur (max 5. pers)

✔ Makkelijk te besturen: zorgeloos varen zonder vaarbewijs.
✔ Ingebouwde bluetooth speakers: jouw eigen muziek afspelen.
✔ Praktisch: 5 meter lang en 2 meter breed, max 5 personen.
✔ Luxe en gemak: zitkussens en diverse opstappunten in de kuip.
✔ Comfort: slimme indeling met genoeg opbergruimte en bekerhouders.
✔ Veilig: live GPS tracking en begrensd met een max snelheid van 8 km/u.

 

Zelf varen 

Zelf varen of je laten varen met onze trendy sloep op het Rotterdamse water is een unieke beleving. Onze trendy sloepen zijn ideaal om gemakkelijk mee op stap te gaan met het gezin of een groepje vrienden. De sloepen bieden plaats aan 5 personen en zijn door de diepe kuip ook geschikt voor kleine kinderen. Het huren van de trendy sloep kost €50 per uur (ongeacht aantal mensen).

Opstapplaats

Vanuit onze opstapplaats bij de Korenmolen De Distilleerketel in Delfshaven (Rotterdam) wordt je door onze kapitein begeleid naar de sloep. De kapitein vaart een stukje mee en geeft uitgebreide instructies over de sloep, vaarregels en de door jou bepaalde route. Na deze instructies zet de kapitein zichzelf weer af bij de molen en vaar jij je eigen koers. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je te laten varen door onze gastvrije kapitein.

Bluetooth speaker

Aan boord kun je zorgeloos je eigen muziek streamen op onze ingebouwde bluetooth speakers en heerlijk relaxen op het zonnedek. In de bergruimte liggen onze zwemvesten en dekens opgeborgen. Door gebruik te maken van onze handige tablet heb je duidelijke vaarkaarten die je helpen navigeren en alle benodigde informatie bij de hand. En nog een voordeel: Dankzij onze Live GPS tracking systeem weten wij jou altijd te vinden als je assistentie nodig hebt.