iKapitein werkt samen met Google

iKapitein werkt samen met Google - iKapitein Boats & Bites

Zelf afgedwongen, maar toch bijna onwerkelijk..

Een samenwerking met onze beste digitale vriend; Google!

Om de digitale vaardigheden van mensen en bedrijven in Nederland kosteloos te ontwikkelen maakte wij deel uit van de Groei met Google campagne. Een maand lang is dit spotje te zien op alle digitale media, in kranten en buiten op digitale schermen door heel het land met miljoenen impressies.

Super tof voor zowel onze zichtbaarheid als het gebied Delfshaven op de korte termijn, maar het meeste hebben wij gehad aan de kennis die wij kosteloos hebben opgedaan via de Digitale Werkplaats van Google. Hierdoor weten wij nu precies hoe wij de Google producten zoals Google Analytics, Google Mijn Bedrijf, Google Search Console en Google Ads effectief in kunnen zetten om ons bereik, de beleving en omzet te vergroten. 🎯

Stay tuned voor de volledige video van Google x iKapitein, maar neem alvast een kijkje op de Digitale Werkplaats van Google en doe er je voordeel mee. Het kost alleen tijd, maar levert wel kennis, vaardigheid en geld op.

Link naar de Digitale Werkplaats van Google: https://grow.google/intl/nl

Ps. Wist je dat het woord ‘Google’ een woordspeling is van een wiskundige term voor het nummer dat bestaat uit 1, gevolgd door 100 nullen: 'googol'. Dit nummer weerspiegelt de visie van Google: het organiseren van een oneindige hoeveelheid aan informatie op het web.