Privé rondvaart met schipper

HYBRID SLOEP 

€ 175,00 per uur, max 20 pers.

✔ Rondvaart op de Maas, max 12 pers.
✔ Rondvaart op de Schie, max 20 pers.
✔ Inclusief toffe gediplomeerde schipper.
✔ Luxe zitkussens.
✔ 9 meter lang en 3 meter breed.
✔ Overkapping mogelijk tot de helft.
✔ Catering en drank arrangementen mogelijk.
✔ Ingebouwde bluetooth speakers.

 

Arrangementen

Om jullie vaartocht nóg memorabeler te maken, bieden wij een ruime variatie aan arrangementen aan. Kies bijvoorbeeld voor ons drank, karaoke of borrel-arrangement!

Varen jullie liever met een hapje/drankje aan boord of willen jullie eigenlijk alles te weten komen over de rijke geschiedenis van Delfshaven en de Skyline van Rotterdam? Ook dat kan natuurlijk. Daarnaast hebben we diverse cateringopties die ook in combinatie met arrangementen te reserveren zijn. Deze zijn allemaal achteraf nog bij te reserveren. Neem gerust contact met ons op via info@ikapitein.nl voor een offerte op maat binnen 48 uur.

Voorbeelden van onze arrangementen zijn:

Rondvaart & Informatie (extra + € 125)

  • Wij werken samen met lokale bijzondere gidsen zoals Ferrie Weeda, Eveline van Wanrooij en Guy Ramos. Afhankelijk van jullie wensen kunnen zij aan boord alles vertellen over o.a. de geschiedenis van Delfshaven, de Pelgrim Fathers, het ontstaan van de wijk of de verhalen van de eerste Kaapverdiaanse migranten in Delfshaven.

Rondvaart & Inspiratie (extra + € 150)

  • Ben je met een groep opzoek naar een ontspannende en inspirerende trip? Dan kun je ervoor kiezen om aan boord tussen het varen door te luisteren naar het verhaal van onze oprichter Wesley dos Santos. Hij neemt je mee in zijn verhaal, het ontstaan van iKapitein, welke vaardigheden hij inzet om impactvol te kunnen ondernemen en er is ruimte voor Q&A.

Rondvaart & Snacken (extra + € 14,50 p.p.)

  • Ontspan en verwen jezelf op het water met zowel heerlijke Kaapverdische en Nederlandse snacks als verfrissende frisdranken. Ons arrangement omvat 2x pastei tonijn of vega, 4x bittergarnituur en 2x frisdrank per persoon. Een perfecte combinatie van smaken en ontspanning voor een onvergetelijke ervaring op het water!

Rondvaart & Cocktails (extra + € 5,50 p.p.)

  • Laat onze ervaren schipper je meenemen op een ontspannen tocht door de prachtige wateren van Rotterdam, terwijl je geniet van een verfrissende cocktail naar keuze. Kies uit de verfrissende Grogue met cola of de exotische Grogue met passievrucht van het lokale merk Dolly, of de verleidelijke pre-mixed Martini Pornstar cocktails van het Rotterdamse Motail. Alvast proost!

Rondvaart & Borrelen (extra + € 14,50 per fles, € 3,75 per bier)

  • Kies uit een selectie van lokale wijnen van Het Bruggetje, waaronder Chardonnay, Sauvignon Blanc of Merlot, of geniet van lokaal gebrouwen bieren van Stadshaven in Delfshaven. Of je nu van wijn of bier houdt, wij hebben voor elk wat wils aan boord en houden het extra gekoeld voor jullie.

Rondvaart & Karaoke (extra + € 30)

  • Zing je favoriete nummers terwijl je langs de prachtige bezienswaardigheden van Rotterdam vaart, met onze JBL karaoke set inclusief twee draadloze microfoons. Of je nu een ster bent in spetterende optredens of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, dit is dé kans om je innerlijke zanger of zangeres naar voren te laten komen.

Rondvaart & Live Muziek (extra n.t.b. pp)