Vragen? Neem contact met ons op ↓

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

iKapitein Boats & Bites

Aelbrechtskolk 53
3025 HB Rotterdam, Nederland

Maandag: restaurant gesloten.
Dinsdag: restaurant gesloten.
Wo & Do: 12.00 - 18.00
Vr, Za & Zo: 12.00 - 20.00

PS. Wij varen elke dag van maandag tot en met zondag tussen 10.00 - 22.00 uur!

Telefoonnummer: 085 130 5289

Veelgestelde vragen

Je mag bij ons zelf varen. Een vaarbewijs is niet nodig en ervaring met boten ook niet. Je krijgt voor vertrek van ons een uitgebreide persoonlijke uitleg. Daarna is het heel makkelijk en leuk om zelf te varen.

Ja, het is ook mogelijk je te laten varen door een kapitein. De extra kosten hiervoor bedragen € 20,00 per uur en de kapitein vaart dan de gehele vaart mee.

Op de Trendy sloepen is er ruimte voor maximaal 5 personen. De E-sloepen hebben ruimte voor 10 personen en de Lounge sloep ook voor 10 personen. Op de rondvaartboot kunnen 28 personen mee aan boord.

Ja, om te mogen varen dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

Ja, er is standaard een verzekering inbegrepen bij de huur van een sloep. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de algemene voorwaarden.

Hieronder een aantal belangrijke vaarregels: Houd op het vaarwater zoveel mogelijk stuurboordwal (rechterkant) aan. De maximale snelheid dient te allen tijde gehanteerd te worden. Vaar niet harder dan 6 km per uur. Het is verboden de sloep te besturen onder invloed van alcohol en/of drugs. Op het water vaar je niet alleen, dus zorg te allen tijde voor zo min mogelijk overlast voor anderen op het water en voor omwonenden. Houd het water schoon. Gooi dus geen afval overboord. Neem in geval van nood zo spoedig mogelijk contact op met de kapitein.

Ja, de borg bedraagt € 150,00. De borg betaal je of meteen online in je reservering of contant op locatie aan de kapitein. Je ontvangt de borg dan ook na het varen terug van de kapitein of wordt het binnen 3 werkdagen teruggestort op je rekening.

Een sloep reserveren kan via de website onder het kopje ‘Reserveer nu’. Bij het boeken selecteer je de dag, tijd, aantal personen en duur van de vaartocht. Ook is het mogelijk extra opties of arrangementen bij te boeken. De stappen bij het boeken wijzen zichzelf, maar mocht het niet duidelijk zijn, dan kijken wij graag met je mee.

Ons advies is om minimaal een dag van tevoren te reserveren. Indien korter dan 2 uur van tevoren raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

Is de tijd die je wilt boeken niet meer beschikbaar? Dan betekent dit waarschijnlijk dat het tijdstip reeds geboekt is door iemand anders. Wil je het toch nog zeker weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit is alleen mogelijk bij boekingen die last-minute op de dag zelf gemaakt worden. Alle boekingen die vooraf gemaakt worden, dienen direct via de website betaald te worden. De borg kan eventueel wel op de dag zelf betaald worden, je ontvangt de borg dan ook direct na het varen terug van de kapitein.

Zeker weten! Deze zijn ook online te verkrijgen via deze link: Klik hier